Πολιτική επιστροφών

Επιστροφή λόγω υπαναχώρησης

Σε περίπτωση που αλλάξατε γνώμη και επιθυμείτε να επιστρέψετε το βιβλίο που έχετε αγοράσει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που το παραλάβατε.

Το επιστρεφόμενο βιβλίο θα πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, όπως ακριβώς πριν από την πώλησή του.

Η επιστροφή του βιβλίου γίνεται ταχυδρομικά στην διεύθυνση των ΕΚΔΟΣΕΩΝ ANGELUS NOVUS επί της οδού Γράμμου 40, Βριλήσσια 152 35, και πρέπει να εσωκλείεται απαραιτήτως η απόδειξη ή το τιμολόγιο αγοράς. Τα έξοδα αποστολής βαρύνουν εσάς.

Η επιστροφή του ποσού γίνεται εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος με πίστωση στον λογαριασμό της χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας σας, εφόσον τη χρησιμοποιήσατε για τη συναλλαγή ή με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας έχετε υποδείξει.

Επιστροφή ελαττωματικού προϊόντος

Σε περίπτωση που παραλάβατε κακέκτυπο βιβλίο, το αντικαθιστούμε με νέο, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία επιστροφής. Τα έξοδα που προκύπτουν από τη διαδικασία επιστροφής βαρύνουν τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ANGELUS NOVUS. Η ενημέρωση για το ελαττωματικό προϊόν πρέπει να γίνει την ίδια ημέρα που το παραλάβατε ή την αμέσως επόμενη εργάσιμη, είτε τηλεφωνικά στο 210-6137942 είτε ηλεκτρονικά (στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Ταυτότητα

Στην υδατογραφία Angelus Novus του Klee, ο αναπαριστάμενος άγγελος, ο Άγγελος της Ιστορίας του Benjamin, είναι ένας δυνητικός αρωγός.

» περισσότερα

Επικοινωνία

ANGELUS NOVUS, ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Γράμμου 40, Βριλήσσια 152 35, Αθήνα

Τηλέφωνο: 210-6137942

info[AT]angelus-novus[DOT]gr

Εγγραφή στο newsletter